Vane eller virkelighed med Anja Nielsen Powermind Academy

Jeg har fået denne video fra Anja med et par tips til hvordan du kan knække koden til at kunne være
Bedst når det virkelig gælder- HVER GANG

Anja skriver:
Jeg er Performancecoach – og mentaltræner. Jeg lærer kvindelige ryttere, som har BRUG for at slippe sin indre kritiker, med at ELSKE og turde sætte mål og nå dem, så de kan ELSKE deres passion for ridesporten, UDEN at være bange for hvad alle andre synes og tænker om dem.

Jeg har fundet min genizone – min mission! Nemlig min passion for at hjælpe kvindelige ryttere, som står med samme følelse jeg gjorde, da jeg red dressur. – Nemlig følelsen af ikke at være god nok og ikke vide hvad jeg skulle gøre ved det.

Jeg bruger mine egne erfaringer, min Mentaltræneruddannelse, forskellige mentorforløb med Danmarks dygtigste mentorer og over 2500 personlige samtaler med mine kunder gennem årene, som platform for min store succes med kvindelige ryttere i dag.

Jeg har selv knækket koden til at kunne være Bedst når det virkelig gælder- HVER GANG, have smil på læben og ro i maven samtidig og har i flere år lært andre at gøre det samme. Måden, jeg har gjort det på, vil jeg lære videre til dig.

Kort sagt: Min mission er at få så mange ryttere ud på stævnebanerne, med ro i maven og et kæmpe smil på læben, fordi de (endelig) har den helt rigtige følelse i maven, imens de laver det de elsker så meget.

Har du lyst til at læse mere om Anja kan du klikke her
Facebook : https://www.facebook.com/powermindacademy.dk

Website: https://powermindacademy.dk/
og komme direkte til hende FB og Website .

Rigtig god fornøjelse

1000 tak for videoen Anja 🙂