Velkommen til Icehorze

 

Jeg hedder Dorthe Kent og bor i Odsherred med min kæreste og søn og mine 2 skønne “ismulere”.

Hele mit hesteeventyr startede i Legoland for 49 år siden, hvor jeg som 5 årig kom med på trækture på nogle søde skønne ponyer. Herefter gik det stærkt.
Jeg fik smag for samværet med de skønne ponyer, og jeg var som ”tryllebundet” til hesteverdenen. Efter min konfirmation købte jeg min første varmblodś  hest og har været hesteejer lige siden.

Jeg har igennem alle årene reddet på mange forskellige typer heste og kender til deres forskelligheder – både hvad angår ridestil og personlighed. Temperamentmæssigt er jeg personligt mere til de heste, der var lidt mere besværlige end andre og nyder udfordringen og de lege, der kan opstå.

Rent uddannelsesmæssigt, så har jeg fået undervisning af de bedste trænere og den bedste berider i de sidste mange år.
Jeg har startet masser af stævner de sidste 20 år, og har en god solid viden på mange fronter omkring vores skønne heste.
Mine to “ismulere” hedder Hertogi fra Liselund og Lokkadis fra Tornbjerg og er de skønneste og dejligste islændere.
Samværet med dem er helt speciel og glæden ved at være sammen med dem, gør mig helt varm indeni.

De er både skovtursheste, men bliver også reddet og trænet frem til at være konkurrenceheste.
Jeg elsker at nørde med min ridning, nørde med de små detaljer, og jeg bruger rigtig mange timer på at træne –
og udvikle mine heste, så de forbliver sunde, raske og holdebare.

Hvordan jeg fik ideen med Icehorze.dk

 

Jo den startede faktisk med en opdagelse for ca 8 mdr. siden, hvor det gik op for mig, at der er rigtig mange mennesker, der i bestemte Facebookgrupper sætter deres islændere til salg, eller søger efter nye bedste venner. Der bliver også søgt efter andre vigtige informationer såsom hjælp til foder, spørgsmål omkring smed, træning og meget andet.

Det gik op for mig, at interessen her er stor, men at bruge Facebook som netværkssted var mangelfuldt, Mange af opslagene drukner i mængden, forsvinder let og opslagene er svære at finde igen. Jeg fornemmede, at dette måtte kunne gøre anderledes og disse spørgsmål og mange andre gav mig ideen til Icehorze.dk

Jeg vil derfor opbygge et fælles samlingssted for alle fans af islændere: Et sted hvor det er nemt, hurtigt, let og overskueligt for dig at sælge/købe hest, finde spændende artikler, se videoblogs med forskellige temaer, finde gode tilbud fra rideudstyrs- og andre relevante forretninger. 

 

Nu er jeg nået målstregen med Icehorze, og jeg er rigtig glad for resultatet. Jeg håber inderligt, at du fremover vil benytte icehorze.dk som dit nye netværkssted, når det handler om din(e) islænder(e), din udvikling som rytter, livet som islænderejer.

Hvem ved- måske er det her du finder din nye bedste ven. 

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har nogen gode ideer, input, ændringer til siden, eller hvad det kunne være, så tager jeg det straks op, det kan du regne med.
Skriv til mig på info@icehorze.dk, så hører du snarest fra mig.

 

                                                                                                                         1000 tak for du læste med.

                                                                                                                                 Mange hilsner fra

                                                                                                                                           Dorthe