Når vi sidder forkert på hesten – Gennem mine efterhånden mange år som fysioterapeut har jeg mødt mange ryttere, der døjer med deres krop.

Fysioterapeut og BeActivater Kirsten Levinsen skriver bla.

Ligesom enhver anden idrætsudøver er rytteren afhængig af at kroppen fungerer optimalt. Jeg har da gennem årene hjulpet ryttere. Men slet ikke som jeg kan NU med BeActivated. Det overrasker mig hver gang, hvor fuldstændig vildt det er for rytter OG hest, når kroppen arbejder indefra og ud.

For hestens holdbarhed og præstationsevne er dybt afhængig af rytterens sæde.

Har du lyst at læse meget mere om hvordan du kan forbedre din krop så tag endelig kontakt til Kirsten på tlf. 24 61 89 66 eller klik ind på Kirsten`s website som er https://bedrekrop.nu/ og få mange flere gode informationer.

1000 tak for videoen Kirsten 🙂